Wednesday, 4 November 2009
Sorry, I couldn't find good versions of the rest. It appears that they started cracking down hardcore on youtube when it comes to official videos of songs. That really sucks.

5 comments:

zodiac taurus said...

po te pelqeu Great Expectations, me siguri do te pelqej dhe Before Sunset.

Ocean drift... said...

Yes, I downloaded it two days ago. Nuk e mbaj mend the soundtrack, but am gonna look into it. Why, you love that movie too? :)

zodiac taurus said...

sure I love that movie. disa skena ne vecanti: kur ajo vajza pi uje te ai shatervani i vogel dhe vjen ai djali dhe puthen duke pire uje. skene magjike 2. kur gwyneth paltrow afrohet prane tij derisa ai mund ti preki kembet 3 theksi i frengjishtes se saj eshte shume sexy "je vais aller a paris demain", 4 ajo puthja ne shi 5 muzika e filmit is just great!
ps:gwyneth paltrow, femer me shume klas dhe shume sensuale. hot!

Ocean drift... said...

Hehehe, te gjitha skenat qe ke pershkruar jane magjike si dhe te preferuarat e mia, which am guessing are also the favourites of many other people. Mgjth, une po thoja per filmin Before Sunset. S'ia mbaj mend the soundtrack ketij filmit por kur te kem ca kohe, do e shoh e do te te them :)

zodiac taurus said...

filmi eshte i bukur, por soundtrack se ka gje. skenarin e adhuroj. ato bisedat jane shume te gjetura. shume sweet.